19.9.2024

De curând v-am prezentat o gamă de jgheaburi de cabluri cu tratament de suprafață Magnelis®, ideală pentru instalarea cablurilor destinate panourilor  fotovoltaice, care acoperă treptat acoperișurile clădirilor. Panourile fotovoltaice sunt cel mai des întalnite pe clădirile cu acoperiș plat și am dori să introducem în gamă suporturile de susținere pentru jgheaburile de cabluri sau pentru alte structuri auxiliare instalate  în aceste locuri.

Elementele de suport PPS1 sunt fabricate din cauciuc granulat rezistent la UV, in care sunt instalate  prin presate elementele de fixare. Duritatea materialului și folia anti-alunecare din aluminiu perzentă pe partea inferioară a suporturilor determină folosirea acestora ca sistem ideal pentru susținerea instalațiilor de cabluri pe acoperișurile cu acoperire din PVC, fără a fi nevoie de materiale suplimentare pentru a preveni deteriorarea învelișului.

Suportul PPS1 L30_GZM are inclusă o șină fixată prin presare cu tratament de suprafață Magnelis, în care jgheabul de cablu este fixat direct cu un șurub pentru tablă (de exemplu, STP 4.2X25 TX_ZNCR).

Suportul PPS1 3XM8_GMLZ are incluse 3 piulițe cu filet M8 instalate prin presare în interior, care pot fi folosite pentru a fixa jgheabul de sârmă folosind suspensia centrală DZCZ și șurubul S 8X20, sau pentru a crea suporturi pentru structurile auxiliare.

Instalare elegantă și eficientă a traseelor de cabluri pe acoperișuri plane